Over ons

De Haan online marketing bestaat sinds 2013. Destijds viel het mij op dat er bij veel online projecten de verkeerde keuzes gemaakt werden. Er werden websites opgeleverd waarbij niet goed was nagedacht over de gebruikservaring en het onderhoud. Vanuit de Haan online marketing wilde ik dit aanpakken, en mooie doordachte projecten opleveren. Dat is iets wat ik niet alleen kan; de Haan online marketing werkt daarom samen met een netwerk van ZZP's en kleine bedrijven. Hierdoor is het mogelijk om een compleet pakket aan te bieden waarbij de kwaliteit van de werkzaamheden zorgvuldig wordt bewaakt. De Haan online marketing is, zoals ik meestal zeg, "de spin in het web".

Sterke groei

De afgelopen jaren is de Haan online marketing sterk gegroeid en werkt het voor nationale opdrachtgevers zoals de Vliegasunie en zorgonderhandelingen.nl. Daarnaast werken wij ook veel voor het MKB en voor ZZP'ers in de regio Altena en omstreken. Wat daarbij wel hetzelfde is gebleven is de wijze waarop wij werken. Wij maken graag complete websites en online campagnes die werken, en waar de ondernemers dus ook echt wat aan heeft.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of opmerking? Of wil je gewoon een keer kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met Jorn de Haan via 06 2031 5634.


Meer weten?

Bekijk onze projecten of neem contact op met Jorn de Haan via 0416-760034 of per e-mail.