Zoekmachineoptimalisatie

 Home  » Diensten  » SEO

Wil je met jouw bedrijf goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google? Dan kunnen onze SEO specialisten je helpen met de optimalisatie van jouw website voor zoekmachines. Dit wordt ook vaak SEO (search engine optimization) genoemd.

SEO strategie

Het startpunt bij zoekmachineoptimalisatie is het uitzetten van een strategie. Op welke termen wil je graag vindbaar worden? Zodra we dat helder hebben, gaan we aan de slag met de optimalisatie. Daarbij zijn er drie belangrijke componenten welke bijdragen aan een goede vindbaarheid:

  • Techniek: De techniek achter de website moet in orde zijn. Zoekmachines hechten waarde aan diverse technieken welke niet altijd direct zichtbaar zijn op de website.
  • Structuur: Een goede website heeft een heldere en overzichtelijke structuur. Zo zijn de pagina's goed te indexeren door zoekmachines.
  • Content: Goede content is een vereiste om goed vindbaar te worden. Het moet voor zoekmachines duidelijk zijn over welk onderwerp de website gaat, zonder dat de optimalisaties ten koste gaan van de user experience van jouw website.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en een voor jou passende oplossing. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Meer weten?

Bekijk onze projecten of neem contact op met Jorn de Haan via 0416-760034 of per e-mail.